MELBET

Melbet online kladionica

PREGLED KLADIONICE MELBET

WWW.MELBET.COM

Melbet kladionica je osnovana 2012. godine sa sedištem na Kipru i poseduju kladioničarsku licencu države Curacao. Kladionica već godinama beleži impresivan rast, a sa obzirom na sve što nude to ni malo ne iznenađuje. Već na prvi pogled Melbet online kladionica deluje veoma profesionalno, u isto vreme jednostavno, pregledno i pouzdano. Sama stranica je prevedena na preko 40 jezika, među kojima su hrvatski i makedonski.

Online kladionica Melbet nudi sjajno iskustvo u sportskom klađenju i pruža korisnicima široku pokrivenost sportskih događaja, mnogo tipova opklada, kao i Azijski hendikep. U sportskom delu nalazi se još i platforma za klađenje uživo, ponuda klađenja na virtualne sportove i mogućnost praćenja sportskih rezultata uživo.

Kompletna ponuda Melbet kladionice je ogromna a osim fudbala tu su i ostali sportovi čija je ponuda zaista fenomenalna. Melbet online kladionica u ponudi ima odlično Live klađenje i uživo video prenose svih važnijih sportskih događaja. Na Melbet kladionici možete igrati i Toto 15 (igra vrlo slična nekadašnjoj sportskoj prognozi) kao i Toto tačan rezultat. Izaberite između nekoliko Toto listića svakog dana, očekuju Vas bogati Džek potovi!

Korisničkoj podršci se možete obrаtiti mаilom, telefonom ili četom uživo. Takođe imaju i stranicu za mobilno klađenje koja je kompatibilna sa svim mobilnim uređajima.

Otvaranje računa:

Otvaranje računa je veoma jednostavno i brzo. Nakon što odete na početnu stranicu i izaberete jezik, registraciju počinjete tako što kliknete na dugme "Registracija" koje se nalazi na vrhu stranice. Zatim izaberite registraciju putem e-maila, nakon toga popunite obrazac, ukucajte vaše lične i kontakt podatke, izaberite korisničko ime i šifru i na kraju kliknite na dugme "Registracija". Na kraju potvrdite vašu registraciju putem linka koji će vam stići na e-mail koji ste koristili prilikom registracije. Nakon toga prebacite sredstva i možete početi sa klađenjem.

Uplata/Isplata:

Uplatu sredstava na vaš račun moguće je izvršiti svim najpopularnijim sredstvima plaćanja, kao što su kreditne i debitne kartice (Visa, Mastercard), popularnim elektronskim novčanicima, Neteller ili Payeer, e-pay, Paysafecard, EcoPayz ili Bitcoin. Minimalna uplata na Vaš račun u ovoj kladionici je samo 1€.

Isplatu novca sa Melbet online kladionice možete obaviti putem kreditne ili debitne kartice (Visa). Isplatu možete izvršiti i preko Neteller, Payeer, EcoPayz ili Bitcoin. Minimalna isplata je takođe samo 1€.

Izbor sportova/događaja za klađenje:

Kladionica Melbet sportsko kladjenjeSportsko Klađenje: Melbet kladionica u svojoj ponudi ima gotovo sve sportove, bilo da ste ljubitelj evropskog fudbala ili popularnih američkih sportova (NFL, NHL, MLB, NBA), bilo da Vas zanima klađenje na šah, kuglanje ili konjske trke, bilo da ste ljubitelj Formule 1 u Melbet kladionici ćete sigurno naći svoj omiljeni sport. U Melbet kladionici se možete kladiti na sledeće sportove: fudbal, tenis, košarka, američki fudbal, bejzbol, biciklizam, boks, e-sport, florbol, golf, hokej na ledu, kriket, lutrija, moto-trke, odbojka, pikado, ragbi, rukomet, bilijar, stoni tenis, trke konja, trke pasa, šah i drugo. Ponuda opklada na popularne lige i utakmice pokriva preko 1500 različitih vrsta opklada po utakmici. Pored ovako široke ponude imaju i izuzetno zanimljive razrade na razne sportove.

Melbet klаđenje uživo: Melbet kladionica ima veoma primamljivo klađenje uživo - klađenje na mečeve koji su u toku. Melbet uživo klađenje, nudi različite događaje i mnoge vrste klađenja. U ponudi je naravno najviše fudbala, a osim fudbala ima dosta tenisa, košarke kao i mnogo američkih sportova. Pored svake utakmice je oznaka VIDEO ukoliko uz klađenje imaju i video prenos uživo. Ukoliko kliknete na utakmicu koja je u toku a nema oznaku VIDEO možete pratiti detaljan izveštaj uživo. Poseduju i Multi-live funkciju kojа vаm dopuštа dа u isto vreme pratite nekoliko utаkmica uživo uz video prenos - sаvršenа stvаr zа kombinovаne opklаde uživo!

Melbet uživo klađenje

Melbet uzivo kladjenje i video prenosi

Izgled konzole za klađenje uživo uz video prenose pomoću Multi-live funkcije!

Melbet prenosi uživo: Prenose uživo možete besplаtno gledаti nа svom rаčunаru ili mobilnom telefonu. Melbet prenosi uživo pokrivaju neke od najboljih fudbalskih liga, zatim tenis, košarku, rukomet, hokej i još mnogo toga...

MELBET KLAĐENJE PREKO MOBILNOG TELEFONA

Melbet mobilno kladjenje

Melbet uživo klađenje preko mobilnog telefona uz video prenos

Melbet klađenje preko mobilnog telefona: Svet sporta vam je sada pri ruci čak i kada niste u blizini računara. Bilo da je u pitanju uživo klađenje ili klađenje u poslednjem trenutku, nikada nećete propustiti akciju! Kladionica Melbet ima i stranicu za klađenje preko mobilnog telefona koja je kompatibilna sa svim mobilnim uređajima. Možete se kladiti na sve sportove koje imaju u ponudi, a dostupno je i klađenje uživo. Ono što posebno treba izdvojiti je obilje video prenosa utakmica koje možete gledati potpuno besplatno putem svojih mobilnih uređaja!

BONUS SPORTSKA KLADIONICA MELBET

Melbet svim novim korisnicima daje 100% bonusa na prvu uplatu. Bonus je do 100€. Da bi dobili bonus potrebno je da se registrujete na kladionicu Melbet i izvršite prvu uplatu (minimum 1€). Vaša uplata će se automatski udvostručiti sve do 100€. Pravila za isplatu: 5x uložiti uplaćeni iznos i bonus na sportskoj kladionici kombo opklade od čega najmanje 3 događaja moraju imati koeficijent 1.40 ili veći.

UZMI MELBET BONUS

Specifičnosti kladionice:

- Lako pravljenje tiketa i vrlo lako korišćenje kladionice.
- Veliki broj uživo video prenosa!
- Dosta opcija za uplatu i isplatu.
- Mogućnost klađenja preko mobilnog telefona.
- Tehnicka podrška Vam je na raspolaganju ukoliko imate nekih problema.
- Pozitivna stvar je da su dobrodošli igrači iz svih država Balkanskog regiona.
- Ekskluzivna sekcija za virtualne sportove.
- Kladionica je dostupna na hrvatskom i makedonskom jeziku.

Ostalo:

Melbet ima veoma jednostavnu stranicu za korišćenje na kojoj vam ne treba mnogo vremena da bi pronašli ono sto želite.

PREGLED KLADIONICE MELBET

Singlovi: Da
Način uplate: Debitne i kreditne kartice (Visa, Mastercard), Neteller, Payeer, e-pay, Paysafecard, EcoPayz ili Bitcoin.
Minimalna uplata: 1€
Maksimalna uplata: Nema ograničenja.
Troškovi uplate: Nema provizije.
Način isplate: Debitne i kreditne kartice (Visa, Mastercard), Neteller, Payeer, Paysafecard, EcoPayz ili Bitcoin.
Minimalna isplata: 1
Maksimalna isplata: Nema ograničenja.
Troškovi isplate: Nema provizije.
Minimalna uplata po listiću: 0.20€
Maksimalna uplata po listiću: Nema ograničenja.
Maksimalni dobitak: 50.000€.
Valute: EUR, USD, HRK, BAM, MKD, RUB, CHF, HTG, UAH, KZT, KGS, AZN, MDL, GEL, AMD, TMT, TJS, PRB, TRY, MNT, Milli-Bitcoin, COP, XAF, CNY, IRR, CLP, PEN, ARS, MXN, UYU...
Jezici: Engleski, Hrvatski, Makedonski, Arapski, Danski, Španski, Indonežanski, Korejski, Poljski, Ruski, Beloruski, Nemački, Estonski, Indijski, Italijanski, Litvanski, Portugalski, Slovački, Turski, Vijetnamski, Bugarski, Grčki, Finski, Japanski, Norveški, Brazilski, Ukrajinski, Francuski, Mađarski, Rumunski, Švedski, Kineski...
Format kvota: Svi formati.
Tehnologija zaštite podataka: SSL
Mobilno klađenje: Da
P2P klađenje: Ne
Online podrška korisnicima: Da
Ostalo: Na Melbet stranici možete naći pregled kvota, rezultate i uživo video prenose.

Zaključak:

Sve ono što je potrebno jednom igraču nalazi se u Melbet kladionici. Imaju bogatu i raznovrsnu ponudu sa velikim brojem opcija za klađenje, dobre koeficijente, poseduju stranicu za mobilno klađenje, odličan bonus za nove korisnike 100% do 100€ i sve to uz brzu isplatu sa pravom čine Melbet jednom od boljih online kladionica, zaslužuju svaku preporuku!

POSETI MELBET